Het Finley Jacket is een lichtgewicht fleecejack voor heren dat elastisch en vochtregulerend is. De vochtregulerende binnenkant zorgt ervoor dat zweet snel naar buiten wordt afgevoerd, waardoor het draagcomfort verhoogd wordt. Het vest is ideaal tijdens een stevige outdoorwandeling, maar omdat het wollige materiaal van het Finley Jacket eigenlijk meer weg heeft van een dunne sweatshirt-stof dan van een fleece, is hij ook ideaal om een keer om over een overhemd naar kantoor te dragen. 

Productspecificaties

Blue Sign

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijven met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruik, energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren.