34.95

Het ID Identity Polo Shirt Classic is het ideale herenshirt voor actieve mensen die comfort en functionaliteit waarderen. Met zijn lichtgewicht, ademende en sneldrogende eigenschappen, gecombineerd met een antibacterieel karakter, biedt dit shirt optimale bewegingsvrijheid en blijft het fris, zelfs na de meest intensieve trainingen.

SKU: 0376 Category:

Description

Dit shirt is ontworpen voor actieve mensen die comfort en functionaliteit waarderen. Met een lichtgewicht constructie biedt het een uitstekende ademend vermogen, waardoor je je koel en droog voelt tijdens intensieve activiteiten. Het shirt is ideaal voor sporten zoals hardlopen, fietsen en wandelen, waar bewegingsvrijheid en ventilatie cruciaal zijn. Dankzij de sneldrogende eigenschappen blijft het shirt fris, zelfs na een zware training. Bovendien is het shirt antibacterieel, wat helpt om ongewenste geuren te verminderen.

De veelzijdigheid van dit shirt maakt het een uitstekende keuze voor zowel binnen- als buitensporten. Het biedt een perfecte balans tussen stijl en prestaties, waardoor je er goed uitziet terwijl je actief bent. De verschillende maten zorgen ervoor dat iedereen een passende optie kan vinden. Dit shirt is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam, wat het een slimme investering maakt. Kies dit shirt voor een optimale sportervaring en geniet van de voordelen die het biedt.

Productspecificaties

  • Gewicht: Lichtgewicht
  • Ademend vermogen: Uitstekend
  • Sneldrogend: Ja
  • Antibacterieel: Ja
  • Activiteiten: Hardlopen, fietsen, wandelen
  • Stijl: Sportief en veelzijdig
  • Duurzaamheid: Hoog
  • Comfort: Hoog

Pasvorm

De pasvorm van het shirt is ontworpen om optimale bewegingsvrijheid te bieden, wat essentieel is voor actieve bezigheden. Het zorgt ervoor dat de drager zich vrij kan bewegen zonder beperkingen, wat bijdraagt aan een betere sportervaring. Deze pasvorm is geschikt voor zowel intensieve trainingen als casual gebruik, waardoor het een veelzijdige keuze is. De snit is zodanig dat het shirt goed aansluit zonder te strak te zitten, wat comfort en stijl combineert. Dit maakt het shirt ideaal voor elke sportieve gelegenheid.

Technologieën

Dit shirt maakt gebruik van geavanceerde technologieën die de prestaties verbeteren. Het antibacteriële karakter voorkomt de opbouw van geuren, zelfs na langdurig gebruik. De sneldrogende technologie zorgt ervoor dat zweet snel van de huid wordt afgevoerd, waardoor je droog en comfortabel blijft. Het ademend vermogen van het shirt is uitstekend, wat betekent dat lucht gemakkelijk kan circuleren en je lichaamstemperatuur op peil blijft. Deze eigenschappen maken het shirt perfect voor intensieve activiteiten in verschillende weersomstandigheden.

Materialen

  • Polyester
  • Elastaan

 

Additional information

Brand

Size

S, M, L, XL, XXL

Color

Bottle Green, Navy

Gender

You may also like…