Deze veelzijdige jas is perfect voor zowel de actieve buitenmens als de casual drager. Met meerdere zakken biedt deze jas voldoende opbergruimte voor al je essentials tijdens je avonturen. De capuchon zorgt voor extra bescherming tegen de elementen, waardoor je altijd droog en comfortabel blijft. Deze jas heeft een slimme opbouw met meerdere lagen, wat bijdraagt aan de isolatie en het comfort. Geschikt voor zowel de lente als de herfst, is deze jas ideaal voor wandelingen, fietsen en andere buitenactiviteiten.

De jas is ontworpen om je te beschermen tegen wind en regen, waardoor je je kunt concentreren op je activiteit zonder je zorgen te maken over het weer. De ademende eigenschappen zorgen ervoor dat je niet oververhit raakt, zelfs tijdens intensieve inspanningen. Verkrijgbaar in maten S, M, L, XL en XXL, is er voor iedereen een passende maat. Deze jas is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar functionaliteit en stijl in één. Met zijn veelzijdigheid en praktische kenmerken steekt deze jas met kop en schouders boven de concurrentie uit.

Productspecificaties

Pasvorm

De jas heeft een regular fit, wat zorgt voor een comfortabele en veelzijdige draagervaring. Deze pasvorm maakt het mogelijk om gemakkelijk lagen onder de jas te dragen, zonder dat het te strak aanvoelt. Dit is ideaal voor actieve buitenactiviteiten, waar bewegingsvrijheid essentieel is. De pasvorm is ontworpen om zowel functioneel als stijlvol te zijn, zodat je er goed uitziet, ongeacht de gelegenheid. Dit maakt de jas geschikt voor zowel sportieve als casual outfits.

Technologieën

De jas is volledig waterdicht, met een waterkolom van 10.000 mm, wat betekent dat je beschermd bent tegen zware regenbuien. Daarnaast is de jas winddicht, wat helpt om je warm te houden in winderige omstandigheden. De ademende technologie zorgt ervoor dat zweet en vocht van binnenuit kunnen ontsnappen, met een ademend vermogen van 5.000 g/m²/24u. Dit maakt de jas perfect voor intensieve activiteiten, waarbij je zowel bescherming als ventilatie nodig hebt. De combinatie van deze technologieën zorgt ervoor dat je comfortabel blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

Materialen

Polyester
Polyurethaan

Pluspunten

Minpunten