Aanbieding!

95.96119.95

De FjallRaven Fjällräven Logo Sweater M is de ideale trui voor zowel casual als actieve buitenactiviteiten, met een comfortabele en ademende pasvorm die het hele jaar door gedragen kan worden. Gemaakt van biologisch katoen en voorzien van waterafstotende eigenschappen, biedt deze trui functionaliteit en stijl, waardoor hij zich onderscheidt van de concurrentie.

Artikelnummer: F84142 Categorie:

Beschrijving

Deze trui is perfect voor zowel casual als actieve buitenactiviteiten, waardoor hij een veelzijdige keuze is voor elke volwassene. Dankzij de waterafstotende eigenschappen blijft u droog, zelfs bij lichte regen. De trui is ontworpen om het hele jaar door gedragen te worden, wat hem ideaal maakt voor verschillende seizoenen. Met een gewicht van 490 gram biedt hij een comfortabele en ademende ervaring, zonder in te boeten op functionaliteit. Dit maakt de trui perfect voor wandelingen, kamperen of gewoon ontspannen in de natuur.

De ronde hals zorgt voor een tijdloze uitstraling en maakt het gemakkelijk om de trui te combineren met andere kledingstukken. Hoewel de trui niet snel droogt, is hij wel onderhoudsvriendelijk en kan hij gewassen worden op 40℃. Het is belangrijk op te merken dat de trui niet in de droger kan en niet gebleekt mag worden. De trui is niet insectenwerend of antibacterieel, maar biedt wel een uitstekende bescherming tegen de elementen. Kies deze trui voor zijn comfort en functionaliteit, en geniet van uw buitenactiviteiten zonder zorgen.

Productspecificaties

  • Gewicht: 490 gram
  • Materiaal: Biologisch katoen
  • Waterafstotend: Ja
  • Snel drogend: Nee
  • Insectenwerend: Nee
  • Antibacterieel: Nee
  • Onderhoud: 40℃ normale was
  • Kan niet in de droger

Pasvorm

De trui heeft een regular fit, wat betekent dat hij comfortabel om het lichaam valt zonder te strak of te los te zitten. Deze pasvorm zorgt ervoor dat de trui geschikt is voor verschillende lichaamstypes en biedt voldoende bewegingsvrijheid tijdens activiteiten. De regular fit maakt het ook mogelijk om de trui gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken, zoals jassen of shirts. Dit maakt de trui een praktische keuze voor zowel dagelijkse als avontuurlijke situaties. De pasvorm draagt bij aan het algehele comfort, waardoor u zich vrij kunt bewegen.

Technologieën

De trui is ontworpen met waterafstotende technologie, wat betekent dat lichte regen geen probleem vormt. Dit maakt het een uitstekende keuze voor buitenactiviteiten waarbij u mogelijk met natte omstandigheden te maken krijgt. Hoewel de trui niet snel droogt, biedt hij wel ademend vermogen, wat helpt om u comfortabel te houden tijdens het dragen. De trui is niet antibacterieel, wat betekent dat het belangrijk is om hem regelmatig te wassen voor optimale hygiëne. De waterafstotende eigenschappen zijn ideaal voor het beschermen tegen lichte neerslag, maar zijn niet bedoeld voor zware regenbuien.

Materialen

  • Katoen
  • Biologisch katoen

 

Extra informatie

Merk

Kleur

Blauw, Bruin, Roze, Grijs

Maat

S, M, L

Geslacht

Antibacterieel

Insectwerend

Nee

Binnenmateriaal

Buitenmateriaal

Eigenschappen

,

Gewicht (gram)

490

Pasvorm

Seizoen

Type kledingstuk

Trui

Hals

Ronde hals

Capuchon

Nee

Wasinstructies

40℃ normale was, Kan niet in de droger, Niet bleken, Warm strijken max 150℃

Andere suggesties…