119.95

De FjallRaven Logo Sweater W is de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit, ideaal voor zowel dagelijkse activiteiten als buitenavonturen. Met zijn ademende, waterafstotende eigenschappen en sneldrogende technologie biedt deze trui een uitstekende bescherming en bewegingsvrijheid, waardoor hij het hele jaar door een onmisbare aanvulling op je garderobe is.

Artikelnummer: F84143 Categorie:

Beschrijving

De FjallRaven trui is een ideale keuze voor dames die op zoek zijn naar comfort en functionaliteit. Deze trui is perfect voor zowel dagelijkse activiteiten als buitenavonturen, dankzij de ademende en waterafstotende eigenschappen. Het gewicht van de trui maakt het gemakkelijk om te dragen zonder in te boeten op warmte. De ronde hals biedt een klassieke uitstraling, terwijl de regular fit zorgt voor een comfortabele pasvorm. Dit maakt de trui geschikt voor het hele jaar door gebruik, ongeacht het seizoen.

De trui is ontworpen om snel te drogen, wat ideaal is voor actieve dagen. Hoewel het niet insectenwerend of antibacterieel is, biedt het wel een uitstekende bescherming tegen lichte regen. Het onderhoud is eenvoudig, met een wasinstructie van 40℃ en het kan niet in de droger. De trui is warm en kan op een lage temperatuur worden gestreken. Kies deze trui voor wandelingen, casual uitjes of gewoon om je warm te houden in de frisse lucht.

Productspecificaties

  • Gewicht: 395 gram
  • Materiaal: Katoen
  • Waterafstotend: Ja
  • Snel drogend: Ja
  • Insectenwerend: Nee
  • Antibacterieel: Nee
  • Wasinstructie: 40℃ normale was
  • Kan niet in de droger: Ja

Pasvorm

De trui heeft een regular fit, wat betekent dat deze comfortabel om het lichaam valt zonder te strak of te los te zitten. Deze pasvorm is ideaal voor zowel actieve als ontspannen momenten, waardoor de trui veelzijdig inzetbaar is. De ronde halslijn voegt een tijdloze touch toe, terwijl de regular fit zorgt voor een flatterende uitstraling. Dit maakt het gemakkelijk om de trui te combineren met andere kledingstukken. De pasvorm bevordert ook de bewegingsvrijheid, wat essentieel is voor buitenactiviteiten.

Technologieën

De trui is ontworpen met waterafstotende technologie, waardoor lichte regen geen probleem vormt. Dit maakt het een uitstekende keuze voor wandelingen of andere buitenactiviteiten waar je mogelijk met natte omstandigheden te maken krijgt. Hoewel de trui niet antibacterieel of insectenwerend is, biedt het wel comfort en ademend vermogen. De sneldrogende eigenschappen zorgen ervoor dat je snel weer droog bent na een lichte regenbui of zweet. Dit maakt de trui praktisch voor actieve dames die onderweg zijn.

Materialen

Katoen

 

Extra informatie

Merk

Kleur

Blauw

Maat

S

Geslacht

Antibacterieel

Binnenmateriaal

Buitenmateriaal

Eigenschappen

,

Gewicht (gram)

395

Pasvorm

Seizoen

Type kledingstuk

Trui

Hals

Ronde hals

Capuchon

Nee

Wasinstructies

40℃ normale was, Kan niet in de droger, Niet bleken, Warm strijken max 150℃

Waterafstotend

Nee

Andere suggesties…