159.95

De Deuter Orbit SQ -5°C Zip Right slaapzak is de ideale keuze voor avontuurlijke kampeerders die comfort en functionaliteit waarderen, met een lichtgewicht ontwerp van slechts 1,5 kg dat perfect is voor lange trektochten. Dankzij de uitstekende synthetische isolatie en de strakke mummy-vorm houdt deze slaapzak je warm en comfortabel, zelfs tijdens de koudste nachten in de natuur.

Artikelnummer: 370212263210 Categorie:

Beschrijving

Deze slaapzak is ontworpen voor avontuurlijke kampeerders die op zoek zijn naar comfort en functionaliteit. Met een gewicht van slechts 1,5 kg is deze slaapzak licht genoeg om mee te nemen op lange trektochten. De slaapzak heeft een breedte van 80 cm bij de schouders en 50 cm bij de voeten, met een totale lengte van 220 cm. Wanneer de slaapzak is opgerold, heeft hij een hoogte van 30 cm en een breedte van 15 cm, waardoor hij gemakkelijk in een rugzak past. Dit model is een mummy-slaapzak, wat betekent dat het een strakke pasvorm heeft die de warmte vasthoudt en de ruimte minimaliseert.

De slaapzak is niet waterproof, maar biedt wel uitstekende isolatie dankzij het synthetische materiaal. Het is geschikt voor gebruik in het voor- en najaar, met een comforttemperatuur van 5 °C en een limiettemperatuur van -5 °C. Dit maakt het een ideale keuze voor koude nachten in de natuur. De slaapzak is ontworpen om je warm en comfortabel te houden, zelfs bij lagere temperaturen. Met zijn veelzijdigheid en praktische afmetingen is deze slaapzak een uitstekende keuze voor elke outdoorliefhebber.

Productspecificaties

  • Gewicht: 1,5 kg
  • Type: Mummy
  • Isolatiemateriaal: Synthetisch
  • Waterproof: Nee
  • Comforttemperatuur: 5 °C
  • Limiettemperatuur: -5 °C
  • Afmetingen (opgerold): 30 cm x 15 cm
  • Seizoen: Voor- en najaar

Soort Slaapzak

Deze slaapzak is een mummy-slaapzak, wat betekent dat hij een strakke, aerodynamische vorm heeft die helpt om de lichaamswarmte vast te houden. Dit type slaapzak is ideaal voor koude omstandigheden, omdat het de ruimte minimaliseert en zo de isolatie verbetert. Mummy-slaapzakken zijn ontworpen om de gebruiker te omarmen, wat zorgt voor een efficiëntere warmtebehoud. Dit maakt ze perfect voor trekkings en kampeertochten in de herfst en het vroege voorjaar. De pasvorm zorgt ervoor dat je minder snel afkoelt, zelfs als de temperaturen dalen.

Isolatie

Deze slaapzak is geïsoleerd met synthetisch materiaal, dat bekend staat om zijn uitstekende thermische eigenschappen en vochtbestendigheid. Synthetische isolatie is ideaal voor vochtige omstandigheden, omdat het zijn isolerende eigenschappen behoudt, zelfs als het nat is. Dit betekent dat je ook in onvoorspelbaar weer warm kunt blijven. Bovendien is synthetische isolatie lichter en gemakkelijker te onderhouden dan dons, wat het een praktische keuze maakt voor avontuurlijke kampeerders. Klanten kunnen rekenen op een betrouwbare en duurzame isolatie, ongeacht de omstandigheden.

Temperatuur

De slaapzak heeft een comforttemperatuur van 5 °C, wat betekent dat je comfortabel kunt slapen bij deze temperatuur zonder te veel kou te ervaren. De limiettemperatuur van -5 °C geeft aan dat de slaapzak nog steeds functioneel is, maar dat je mogelijk wat kouder kunt zijn bij deze temperatuur. Dit maakt de slaapzak geschikt voor gebruik in de lente en herfst, wanneer de nachten kouder zijn. Het is belangrijk om te weten dat de comforttemperatuur de ideale temperatuur is voor een goede nachtrust, terwijl de limiettemperatuur de ondergrens aangeeft voor veilig gebruik. Deze specificaties helpen klanten om de juiste keuze te maken voor hun kampeerbehoeften.

Materialen

Synthetisch

Pluspunten

  • Lichtgewicht en compact
  • Uitstekende isolatie

Minpunten

  • Niet waterproof

Extra informatie

Merk

Maat

One Size

Kleur

Bruin

Geslacht