De Skomer V-Neck van Vaude is een stijlvol damesshirt, die ideaal is om te dragen tijdens het wandelen of tijdens het dagelijks leven. Het bloemen-jaquard patroon op de achterkant en de v-hals geeft een stijlvol uiterlijk. Doordat de stof licht elastisch is, sluit deze goed aan op uw lichaam en blijft het shirt urenlang comfortabel zitten. Kortom, bent u op zoek naar een stijlvol en comfortabel shirt, dan is de Skomer V-Neck ideaal voor u!

Productspecificaties

Materiaal

Green Shape

Het Green Shape label geeft aan dat producten met dit label bestaan uit milieuvriendelijke materialen die dankzij het bluesign® systeem energiebesparend zijn verwerkt, zonder bedenkelijke substanties. Het label staat voor producten die functioneel zijn, milieu- en sociaal vriendelijk geproduceerd zijn en die gemaakt zijn van duurzame materialen. In de producten zijn klimaatvriendelijke alternatieven gebruikt voor aardolie, zoals hennep, biokatoen en bio-kunststoffen. 

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren.