66.07

Het Caribou Hunting Shirt SS van Deerhunter is de perfecte metgezel voor avontuurlijke buitenactiviteiten, dankzij het lichtgewicht en ademende ontwerp dat je koel en comfortabel houdt. Met antibacteriële eigenschappen en sneldrogende technologie ben je verzekerd van een frisse geur en optimale functionaliteit, zelfs na een lange dag in de natuur.

Artikelnummer: 8081 Categorie:

Beschrijving

De Deerhunter shirt in beige is de ideale keuze voor heren en volwassenen die op zoek zijn naar een veelzijdig kledingstuk. Dit shirt is perfect voor buitenactiviteiten zoals wandelen, jagen of vissen, waar comfort en functionaliteit essentieel zijn. Met een lichtgewicht ontwerp biedt het een uitstekende ademend vermogen, waardoor je je de hele dag fris voelt. Het shirt droogt snel, wat het ideaal maakt voor onvoorspelbare weersomstandigheden. Bovendien is het shirt antibacterieel, wat zorgt voor een aangename geur, zelfs na intensieve activiteiten.

Dit shirt is ontworpen om je te ondersteunen tijdens je avonturen in de natuur. De ademende eigenschappen zorgen ervoor dat zweet effectief wordt afgevoerd, waardoor je koel blijft, zelfs bij warmere temperaturen. Het is een uitstekende keuze voor zowel actieve als ontspannen buitenactiviteiten. Met de mogelijkheid om het shirt dezelfde dag nog te kopen, ben je verzekerd van een snelle levering. Kies voor dit shirt en ervaar het verschil in comfort en functionaliteit.

Productspecificaties

  • Gewicht: Lichtgewicht
  • Materiaal: Hoogwaardige stof
  • Ademend: Ja
  • Sneldrogend: Ja
  • Antibacterieel: Ja
  • Activiteiten: Wandelen, jagen, vissen
  • Doelgroep: Heren, volwassenen
  • Verkrijgbaarheid: Zelfde dag kopen

Pasvorm

De pasvorm van het shirt is ontworpen om optimale bewegingsvrijheid te bieden, wat essentieel is voor actieve buitenactiviteiten. Deze pasvorm zorgt ervoor dat het shirt comfortabel aanvoelt, zonder te strak of te los te zitten. Dit maakt het ideaal voor zowel sportieve als casual gelegenheden. De juiste pasvorm draagt bij aan een betere luchtcirculatie, wat de ademend vermogen verder verbetert. Hierdoor blijft de drager comfortabel, ongeacht de omstandigheden.

Technologieën

Het shirt is uitgerust met verschillende technologieën die het gebruiksgemak verhogen. De antibacteriële behandeling voorkomt ongewenste geuren, zelfs na langdurig dragen. Dankzij de sneldrogende eigenschappen is het shirt snel weer klaar voor gebruik na een regenbui of zweet. De ademend vermogen is geoptimaliseerd, waardoor lucht gemakkelijk kan circuleren en je koel blijft tijdens intensieve activiteiten. Dit maakt het shirt bijzonder geschikt voor avontuurlijke buitenactiviteiten.

Materialen

  • Polyester
  • Katoen

Extra informatie

Merk

Kleur

Beige

Maat

One Size

Geslacht