De Lowa Larrox Work GTX Mid herenwandelschoen is uitermate geschikt voor trektochten en meerdaagse huttentochten. Deze wandelschoen valt onder de categorie B wandelschoenen wat inhoudt dat het een stevige schoen is die goede enkelsteun geeft. Vooral als u een fanatieke wandelaar bent en ook wel eens buiten de gebaande paden wandelt, zult u veel baat hebben bij de Lowa Larrox Work GTX Mid herenwandelschoen. Deze wandelschoen is ook ideaal wanneer u graag langere en moeilijkere bergtochten maakt in uw vakantie.

De Larrox Work GTX Mid herenwandelschoen is ook uitermate geschikt voor het werk. Doordat de wandelschoen voorzien is van een stevige stalen neus biedt het veiligheid aan in werkomgevingen. 

Productspecificaties:

Materialen:

Gehydrofobeerd textiel

De Lowa Larrox Work GTX Mid herenwandelschoen bevat gehydrofobeerd textiel als buitenmateriaal. Dit houdt in dat de schoen sneldrogend is en waterbestendig. Dankzij hydrofobering kan de Lowa Larrox Work GTX Mid herenwandelschoen tegen wateruittreding en wateropname. 

GORE-TEX®

De Lowa Larrox Work GTX Mid herenwandelschoen bevat een GORE-TEX® membraan. Het GORE-TEX® membraan zorgt ervoor dat deze wandelschoenen waterdicht zijn, maar wel ademend blijven. Hierdoor blijven uw voeten droog tijdens het wandelen. 

Inlegzool:

De Lowa Larrox Work GTX Mid herenwandelschoen heeft een uitneembare inlegzool van Lowa. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandelcomfort en is ook los te verkrijgen in onze winkel en op onze website. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool: 

De door Lowa ontwikkelde buitenzool geeft en zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het wandelen. Deze zolen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip geeft en geen slijk of grond vasthoudt. 

Onderhoud:

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u DEZE WANDELSCHOENEN het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.