34.95

De Barebones Open Fire Glove is een handschoen van Barebones. Deze handschoen is perfect voor gebruik tijdens het grillen. Deze handschoen biedt flexibiliteit en bewegingsvrijheid.

Artikelnummer: CKW-482 Categorie:

Beschrijving

De Barebones Open Fire Glove is een handschoen van Barebones. Deze handschoen is perfect voor gebruik tijdens het grillen. Deze handschoen biedt flexibiliteit en bewegingsvrijheid en is tegelijkertijd sterk en beschermend. De handschoen heeft uitgebreide bescherming voor de pols en onderarm, zodat je houtblokken kunt toevoegen en het vuur kunt aansteken zonder je handen te verbranden. De Barebones Open Fire Glove is gemaakt van volnerf rundleder.

Productspecificaties:

  • Flexibel
  • Bewegingsvrijheid
  • Bescherming van pols en onderarm
  • Afmetingen (H x B): 37,5 x 14,5 cm
  • Gewicht: 356 gram

Materiaal:

Volnerfleer

Het buitenmateriaal van de Open Fire Glove is gemaakt van volnerfleer. Volnerfleer is afkomstig van de bovenste laag van de dierenhuid. Door zijn dikte is het een zeer sterk en duurzaam leer.

Onderhoud:

Om deze handschoenen in de best mogelijke conditie te houden, is het verstandig om ze goed te onderhouden. Dat kun je doen door deze handschoenen volledig aan de lucht te laten drogen voordat je ze opbergt. Overtollig vuil kun je verwijderen met een droge doek. Erg vuile handschoenen kun je het beste afnemen met een vochtige doek.

Extra informatie

Merk

Kleur

Zwart

Maat

One Size

Geslacht

Materiaal

Volnerfleer

Gewicht (gram)

356

Hoogte (cm)

37,5

Breedte (cm)

14,5

Andere suggesties…