179.95

De Osprey Sirrus 26 O/S rugzak onderscheidt zich door zijn innovatieve AntiGravity™-technologie en volledig verstelbare AirSpeed™ geventileerde rugpand, wat zorgt voor ongeëvenaard comfort tijdens lange wandelingen. Met een slimme indeling en praktische functies zoals een afneembare regenhoes en ruimte voor een drinksysteem, is deze rugzak de ideale metgezel voor elke avontuurlijke vrouw.

Artikelnummer: 5-427-0 Categorie:

Beschrijving

De Osprey rugzak is een rugzak met een speciale pasvorm voor dames. Dit resulteert in smallere afmetingen van het rugpand. Met een inhoud van 26 liter en een gewicht van slechts 1205 gram, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden zonder dat je wordt belast. De tas heeft een top-loadontwerp, onder de klep zit de toegang tot het hoofdcompartiment. De klep bovenop bevat twee vakken, ééntje aan de binnenkant en één aan de buitenkant. Het vak aan de binnenkant heeft ook een sleutelclip.

De verstelbare hoogte van het rugpand zorgt voor een comfortabele pasvorm, terwijl de gewatteerde schouderbanden extra ondersteuning bieden. Met een zwevend rugpand en een heupband is deze tas ideaal voor lange wandelingen en dagtochten.

De tas is uitgerust met twee stretch mesh vakken aan de zijkant en biedt ruimte voor twee drinkflessen, wat essentieel is voor hydratatie tijdens je avonturen. Daarnaast is er intern een hoes waar een waterzak in past, op deze manier blijft u zeker gehydrateerd! De tas is perfect voor gebruik in de lente en de zomer, wanneer je graag de natuur verkent. De bevestiging voor wandelstokken maakt het een uitstekende keuze voor hikers. Deze veelzijdige rugzak is geschikt voor zowel dagtochten als weekenduitstapjes.

 

Productspecificaties

  • Gewicht: 1205 gram
  • Materiaal: Nylon
  • Inhoud: 26 liter
  • Waterdicht: Nee
  • Ademend: Ja
  • Compressiebanden: Ja
  • Ruimte voor drinkflessen: Ja, 2
  • Regencap: Ja

Pasvorm

De pasvorm van deze rugzak is ontworpen om comfort en functionaliteit te combineren. Het verstelbare rugpand zorgt ervoor dat de tas goed aansluit op de rug van de drager, wat essentieel is voor lange wandelingen. De gewatteerde schouderbanden verminderen drukpunten en zorgen voor een aangename ervaring, zelfs bij zware belasting. De heupband biedt extra stabiliteit en verdeelt het gewicht gelijkmatig, wat de belasting op de schouders vermindert. Deze pasvorm maakt de tas ideaal voor actieve dames die veel onderweg zijn.

Technologieën

Deze rugzak is niet volledig waterdicht, maar de meegeleverde regenhoes biedt bescherming tegen lichte regen. De tas is ademend, wat betekent dat lucht kan circuleren en zweet kan worden afgevoerd, waardoor je comfortabel blijft tijdens het dragen. De gewatteerde schouderbanden en het zwevende rugpand dragen bij aan de algehele ventilatie en comfort. Hoewel de tas niet winddicht is, is hij ontworpen om je spullen veilig en droog te houden tijdens korte regenbuien. De compressiebanden helpen om de lading stabiel te houden, wat de functionaliteit verder verbetert.

Materialen

Nylon

Pluspunten

  • Comfortabele pasvorm
  • Ruime opbergmogelijkheden

Minpunten

  • Niet volledig waterdicht

Extra informatie

Merk

Kleur

Grijs

Maat

26

Inhoud (L)

26

Geslacht

Gewicht (gram)

1205

Materiaal

Nylon

Hoogte (cm)

58

Breedte (cm)

30

Lengte/Diepte (cm)

3,1

Laptopvak

Nee

Regenhoes

Ja

Type rugpand

Zwevend

Heupband

Ja

Zakken op heupband

Ja

Bevestiging wandelstokken

Ja

Ski-/snowboardbevestiging

Nee

Compressiebanden

Ja

Ruimte voor drinkfles

Ja, 2

Ruimte voor drinksysteem

Ja

Borstband

Ja

Helmhouder

Nee

Gewatteerde schouderbanden

Ja

Waterdicht

Soort lader

Top

Ondervak

Nee

Topvak

Ja

Verstelbare hoogte rugpand

Ja

Tas sluiting