De Sprayway jas is een veelzijdige keuze voor zowel avontuurlijke buitenactiviteiten als dagelijkse gebruik in de herfst en winter. Met een slimme indeling van vier ruime zakken, biedt deze jas voldoende opbergruimte voor al je essentials. De capuchon is een waardevolle toevoeging, die bescherming biedt tegen onverwachte weersomstandigheden. Deze jas bestaat uit meerdere lagen, wat zorgt voor extra isolatie en comfort. Bovendien is de jas zowel waterdicht als winddicht, terwijl hij ook ademend is, wat essentieel is voor actieve gebruikers.

Deze jas is ideaal voor activiteiten zoals wandelen, fietsen en andere buitenavonturen in de koudere maanden. Dankzij de combinatie van functionaliteit en stijl, is deze jas perfect voor zowel recreatieve als sportieve doeleinden. De ademende eigenschappen zorgen ervoor dat je comfortabel blijft, zelfs tijdens intensieve activiteiten. De waterdichte en winddichte technologieën beschermen je tegen de elementen, waardoor je droog en warm blijft. Kortom, deze jas is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige buitenjas.

Productspecificaties

Pasvorm

De jas heeft een comfortabele pasvorm die voldoende bewegingsvrijheid biedt zonder in te boeten op stijl. Deze pasvorm is ideaal voor actieve gebruikers, omdat het de mogelijkheid biedt om laagjes te dragen zonder dat de jas te strak aanvoelt. De strategisch geplaatste zakken zijn gemakkelijk toegankelijk, zelfs met een rugzak op. Dit maakt de jas perfect voor lange wandelingen of fietstochten. De capuchon kan eenvoudig worden aangepast voor een betere bescherming tegen de elementen.

Technologieën

De jas is ontworpen met geavanceerde technologieën die zorgen voor optimale bescherming tegen de natuur. Hij is volledig waterdicht, met een waterkolom van minimaal 5000 mm, wat betekent dat je droog blijft, zelfs tijdens zware regenbuien. Daarnaast is de jas winddicht, wat helpt om je warm te houden bij winderige omstandigheden. De ademende eigenschappen zijn geoptimaliseerd om transpiratie af te voeren, zodat je comfortabel blijft tijdens intensieve activiteiten. Dit maakt de jas een betrouwbare keuze voor elk buitenavontuur.

Materialen

Synthetische stof
Polyester

Pluspunten

Minpunten