De Ariel 55 is een rugzak met een speciale pasvorm voor dames. Dit resulteert in smallere afmetingen, een kleiner rugpand en anders gevormde schouderbanden. Deze rugzak heeft daarom een fijne pasvorm en is uitgerust met speciale eigenschappen.

Om ervoor te zorgen dat u tijdens uw wandeling stabiel blijft, is het van groot belang dat de rugzak zo compact mogelijk zit. U kunt hiervoor de compressiebanden gebruiken die boven en onder aan de rugzak bevestigd zijn. Het hoofdcompartiment is opgedeeld in twee delen door een verdeler, deze is te verwijderen. Op uw trektocht heeft u misschien ook een slaapmatje nodig. Deze kunt u gemakkelijk meenemen, want er zijn lussen daarvoor bevestigd. Deze bevinden zich aan de onderkant van de rugzak. Met deze rugzak kunt u ook een ijsbijl meenemen. Aan beide zijkanten zijn hier lussen en elastieken voor.

Om ervoor te zorgen dat u tijdens uw wandeling gehydrateerd blijft, zijn er aan beide zijkanten van de rugzak meshvakken bevestigd. Deze zijn vanaf twee kanten toegankelijk, zodat u tijdens het wandelen gemakkelijk uw drinkfles kunt pakken. Daarnaast kunt u ook een drinksysteem meenemen in deze rugzak. Hierdoor blijft u zeker gehydrateerd.

Mocht u onverwacht in een regenbui terechtkomen, dan bent u met de rugzak zeker wel voorbereid. Er is namelijk een regenhoes geïntegreerd, zodat u deze altijd bij de hand hebt. De regenhoes is gemaakt van PFC-vrij materiaal.

Specificaties: