299.95

De Pinewood Abisko Hunter Pro Extreme Damesjas is ontworpen voor de avontuurlijke vrouw die geen compromissen sluit op het gebied van functionaliteit en stijl. Met zijn innovatieve materialen en slimme details biedt deze jas ongeëvenaarde bescherming tegen de elementen, waardoor je altijd comfortabel en zelfverzekerd op pad kunt.

Artikelnummer: 3890 Categorie:

Beschrijving

De sweater van Pinewood is een uitstekende keuze voor outdoor activiteiten zoals wandelen, kamperen en vissen. Met een gewicht dat ideaal is voor zowel comfort als functionaliteit, biedt deze sweater een perfecte balans tussen warmte en draagbaarheid. De waterafstotende eigenschappen zorgen ervoor dat je droog blijft, zelfs bij lichte regen. Daarnaast is de sweater uitgerust met meerdere strategisch geplaatste zakken, waardoor je gemakkelijk je essentials kunt opbergen. Dit maakt het een praktische keuze voor avontuurlijke dagen in de natuur.

De sweater droogt snel, wat betekent dat je niet lang hoeft te wachten na een onverwachte bui. Bovendien is het insectenwerend, wat je beschermt tegen ongewenste beten tijdens je activiteiten. De antibacteriële eigenschappen zorgen ervoor dat je fris blijft, zelfs na langdurig gebruik. Dit maakt de sweater ideaal voor lange trektochten of meerdaagse kampeertrips. Kies deze sweater voor een betrouwbare en veelzijdige metgezel in de buitenlucht.

Productspecificaties

  • Gewicht: Lichtgewicht
  • Waterafstotend: Ja
  • Aantal zakken: Meerdere
  • Sneldrogend: Ja
  • Insectenwerend: Ja
  • Antibacterieel: Ja
  • Activiteiten: Wandelen, kamperen, vissen
  • Ideaal voor: Outdoor avonturen

Pasvorm

De sweater heeft een comfortabele pasvorm die zorgt voor optimale bewegingsvrijheid tijdens al je activiteiten. Deze pasvorm is ontworpen om zowel casual als functioneel te zijn, waardoor je je vrij kunt bewegen zonder in te boeten op stijl. De snit is zodanig dat het de lichaamstemperatuur reguleert, wat essentieel is tijdens fysieke inspanningen. Dit maakt de sweater perfect voor zowel actieve als ontspannen momenten in de buitenlucht. De pasvorm is geschikt voor verschillende lichaamstypes, waardoor het een veelzijdige keuze is voor iedereen.

Technologieën

De sweater maakt gebruik van geavanceerde technologieën die de functionaliteit verbeteren. De antibacteriële behandeling voorkomt de groei van geurveroorzakende bacteriën, waardoor je langer fris blijft. Het sneldrogende vermogen is te danken aan de speciale vezels die vocht snel afvoeren, zodat je niet nat en koud blijft. De waterafstotende coating zorgt ervoor dat water van het oppervlak afglijdt, wat je beschermt tegen lichte regen. Deze combinatie van technologieën maakt de sweater ideaal voor intensieve outdoor activiteiten.

Materialen

Polyester
Elastaan

Pluspunten

  • Comfortabele pasvorm
  • Sneldrogend en waterafstotend

Minpunten

  • Beperkte kleurkeuze

Extra informatie

Merk

Maat

S, M, L, XL

Kleur

Groen

Geslacht