Deze veelzijdige broek van Maier-Sports is perfect voor dames en biedt een uitstekende pasvorm in de maten 36 tot en met 54. Verkrijgbaar in verschillende lengtes, waaronder kort, standaard en lang, is deze broek ideaal voor elke lichaamslengte. De broek is ontworpen voor volwassenen en is geschikt voor diverse activiteiten, van wandelen tot casual uitjes. Met een breed scala aan kleuren om uit te kiezen, past deze broek bij elke outfit. De comfortabele snit en de hoogwaardige afwerking onderscheiden deze broek van de concurrentie.

De broek is lichtgewicht en biedt een uitstekende bewegingsvrijheid, wat essentieel is voor actieve dagen. Het materiaal is waterafstotend, waardoor je droog blijft in lichte regen. De broek heeft een tailleband die zich aanpast aan je lichaam voor extra comfort. Met een praktische opbergcapaciteit is deze broek ook ideaal voor onderweg. Kies voor deze broek en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Productspecificaties

Soort Slaapzak

Deze slaapzak is van het type mummy, wat betekent dat hij een nauwe pasvorm heeft die de lichaamswarmte vasthoudt. Dit type is ideaal voor koude omstandigheden, omdat het de warmte beter behoudt dan andere vormen. De vorm van de mummy-slaapzak zorgt ervoor dat er minder lucht in de zak is, wat de isolatie verbetert. Dit maakt het een uitstekende keuze voor avontuurlijke kampeerders die in de winter of in koelere seizoenen willen slapen. De strakke pasvorm rond de schouders en voeten minimaliseert warmteverlies.

Isolatie

De slaapzak is geïsoleerd met synthetisch materiaal, wat zorgt voor een goede warmte-isolatie en vochtbestendigheid. Synthetische isolatie is ideaal voor vochtige omstandigheden, omdat het zijn isolerende eigenschappen behoudt, zelfs als het nat is. Dit betekent dat je ook in onvoorspelbaar weer comfortabel kunt blijven. Klanten kunnen vertrouwen op de duurzaamheid en onderhoudsgemak van synthetische isolatie. Dit maakt het een praktische keuze voor zowel beginners als ervaren kampeerders.

Temperatuur

De comforttemperatuur van deze slaapzak ligt rond de 5°C, wat betekent dat hij geschikt is voor gebruik in gematigde omstandigheden. De limiettemperatuur is -5°C, wat aangeeft dat de slaapzak ook in koudere nachten kan worden gebruikt, mits goed ingepakt. Deze temperaturen zijn belangrijk om te weten, omdat ze helpen bij het kiezen van de juiste slaapzak voor jouw kampeerbehoeften. Het is essentieel om te kiezen voor een slaapzak die past bij de seizoenen waarin je van plan bent te kamperen. Dit zorgt ervoor dat je altijd comfortabel en warm blijft tijdens je avonturen.

Materialen