Aanbieding!

Oorspronkelijke prijs was: €74.95.Huidige prijs is: €59.96.

De Jack Wolfskin Active Track Shorts voor heren zijn de ideale keuze voor actieve zomerdagen, dankzij hun lichtgewicht en ademende materialen die zorgen voor optimaal comfort. Met vier handige zakken en een waterafstotende afwerking onderscheiden deze shorts zich van de concurrentie, waardoor ze perfect zijn voor zowel avontuurlijke activiteiten als ontspannen uitjes.

Artikelnummer: 1053792 Categorieën: ,

Beschrijving

De korte broek is ideaal voor actieve zomerdagen, met een gewicht van slechts 240 gram, waardoor hij licht en comfortabel is om te dragen. Dankzij de waterafstotende eigenschappen blijft de broek droog tijdens onverwachte regenbuien, wat hem perfect maakt voor buitenactiviteiten. Met vier strategisch geplaatste zakken biedt deze broek voldoende opbergruimte voor essentials zoals sleutels en een telefoon. De ademende stof zorgt ervoor dat je koel blijft, zelfs tijdens intensieve activiteiten. Deze broek is niet insectwerend of antibacterieel, maar is wel ontworpen voor een normale pasvorm, wat zorgt voor een comfortabele bewegingsvrijheid.

Deze korte broek is geschikt voor diverse buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en kamperen. De waterafstotende functie maakt het een uitstekende keuze voor avonturen in de natuur, waar je niet altijd kunt voorspellen wat het weer zal doen. De broek droogt snel, wat handig is na een natte ervaring of na het wassen. Het ontwerp zonder voorgevormde knieën biedt een strakke look zonder in te boeten op functionaliteit. Kortom, deze korte broek is een praktische en veelzijdige keuze voor de actieve volwassene.

Productspecificaties

  • Gewicht: 240 gram
  • Materiaal: Polyester
  • Waterafstotend: Ja
  • Ademend: Ja
  • Insectwerend: Nee
  • Antibacterieel: Nee
  • Sneldrogend: Ja
  • Aantal zakken: 4

Pasvorm

De korte broek heeft een normale pasvorm, wat betekent dat hij comfortabel aansluit zonder te strak te zitten. Deze pasvorm biedt voldoende bewegingsvrijheid, wat essentieel is voor actieve bezigheden zoals wandelen of fietsen. Het zorgt ervoor dat de broek niet knelt of schuurt, zelfs niet tijdens langdurig gebruik. De regular fit is geschikt voor de meeste lichaamstypes, waardoor deze broek toegankelijk is voor een breed publiek. Dit maakt het een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar comfort en functionaliteit in hun outdoor kleding.

Technologieën

De korte broek is ontworpen met waterafstotende technologie, wat betekent dat het oppervlak van de stof water afstoot en je droog houdt tijdens lichte regen. Hoewel de broek niet antibacterieel of insectwerend is, biedt de ademende stof wel een goede ventilatie, waardoor je comfortabel blijft tijdens warme dagen. De sneldrogende eigenschappen zorgen ervoor dat de broek snel weer klaar is voor gebruik na een wasbeurt of na een natte ervaring. Dit maakt het een praktische keuze voor avontuurlijke activiteiten. De stof is niet winddicht, maar biedt wel voldoende bescherming tegen lichte wind.

Materialen

Polyester
Polyester

Pluspunten

  • Lichtgewicht en comfortabel
  • Waterafstotend

Minpunten

  • Niet winddicht

Extra informatie

Merk

Taillemaat

46, 52, 54

Lengtemaat

Standaard

Kleur

Groen

Geslacht

Aantal zakken

Antibacterieel

Insectwerend

Nee

Binnenmateriaal

Buitenmateriaal

Eigenschappen

, ,

Gewicht (gram)

240

Maattype

Pasvorm

Seizoen

Type broek

UV-bescherming

Voorgevormde knieën

Wasinstructies

30°C normale was, Kan op een lage temperatuur in de droger, Lauw strijken max 110°C, Niet bleken, Niet chemisch reinigen

Waterafstotend

Ja

Waterdicht

Winddicht

Soort membraan

Niet van toepassing

Andere suggesties…