39.9544.95

Het Jack Wolfskin Crosstrail 3/4 Tee damesshirt is een lichtgewicht en ademend shirt dat perfect is voor elk seizoen, met een relaxed fit voor optimaal comfort. Dankzij de geurwerende en sneldrogende eigenschappen is dit shirt ideaal voor actieve vrouwen die stijl en functionaliteit combineren.

Artikelnummer: 1809541 Categorie:

Beschrijving

Deze damestrui is perfect voor het hele jaar door en biedt een uitstekende combinatie van comfort en functionaliteit. Met een gewicht van slechts 130 gram is deze trui lichtgewicht, waardoor hij ideaal is voor actieve buitenactiviteiten zoals wandelen en reizen. De sneldrogende eigenschap zorgt ervoor dat je snel weer droog bent na een onverwachte regenbui. De geurwerende technologie houdt de trui fris, zelfs na langdurig gebruik. Dit maakt het een uitstekende keuze voor lange dagen in de natuur of tijdens sportieve evenementen.

De trui heeft een relaxte pasvorm, wat zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en comfort. Hoewel de trui niet insectwerend of antibacterieel is, zijn de ademende eigenschappen perfect voor intensieve activiteiten. De ronde hals en driekwart mouwen bieden een stijlvolle uitstraling en extra ventilatie. Deze trui is geschikt voor zowel casual als sportieve gelegenheden, waardoor hij veelzijdig inzetbaar is. Kies deze trui voor een combinatie van stijl, comfort en functionaliteit.

Productspecificaties

  • Gewicht: 130 gram
  • Binnenmateriaal: Polyester
  • Buitenmateriaal: Polyester
  • Eigenschappen: Geurwerend, Lichtgewicht, Sneldrogend, Ademend
  • Hals: Ronde hals
  • Mouwlengte: Driekwart
  • Wasinstructies: 30°C normale was
  • Seizoen: Het hele jaar door

Pasvorm

De trui heeft een relaxte pasvorm, wat betekent dat hij niet te strak zit en voldoende ruimte biedt voor beweging. Deze pasvorm is ideaal voor actieve dames die comfort en vrijheid van beweging waarderen. Het zorgt ervoor dat je je gemakkelijk kunt bewegen, of je nu aan het wandelen bent of gewoon ontspannen in de natuur. De driekwart mouwen en ronde hals dragen bij aan een casual, maar toch stijlvolle uitstraling. Dit maakt de trui geschikt voor verschillende gelegenheden, van sportieve activiteiten tot dagelijkse casual outfits.

Technologieën

De trui is ontworpen met sneldrogende technologie, wat betekent dat hij snel droogt na blootstelling aan vocht, waardoor je comfortabel blijft tijdens en na je activiteiten. Hoewel de trui niet antibacterieel of insectwerend is, zijn de ademende eigenschappen essentieel voor het reguleren van de lichaamstemperatuur tijdens intensieve activiteiten. De geurwerende technologie helpt om onaangename geuren te verminderen, zodat je je fris voelt, zelfs na een lange dag. De waterafstotende eigenschappen zorgen ervoor dat lichte regen geen probleem vormt, waardoor je droog blijft tijdens je avonturen. Dit maakt de trui een praktische keuze voor buitenactiviteiten.

Materialen

Polyester
Polyester

Pluspunten

  • Lichtgewicht en comfortabel
  • Sneldrogend en geurwerend

Minpunten

  • Niet insectwerend of antibacterieel

Extra informatie

Merk

Maat

S, M, L, XL, XXL

Kleur

Groen, Roze

Geslacht

Antibacterieel

Insectwerend

Nee

Binnenmateriaal

Buitenmateriaal

Eigenschappen

, , ,

Gewicht (gram)

130

Hals

Ronde hals

Mouwlengte

Driekwart

Pasvorm

Seizoen

Type kledingstuk

Overig

UV-bescherming

Wasinstructies

30°C normale was, Kan op een lage temperatuur in de droger, Niet bleken, Niet chemisch reinigen, Niet strijken

Andere suggesties…