129.95

De Deuter Orbit SQ 6° slaapzak is de ideale keuze voor avontuurlijke kampeerders die comfort en functionaliteit waarderen, met een uitstekende synthetische isolatie die zelfs in vochtige omstandigheden warm houdt. Met een lichtgewicht ontwerp en een efficiënte mummy-vorm biedt deze slaapzak optimale warmte en draagbaarheid, perfect voor gebruik in de lente en herfst.

Artikelnummer: 3702022 Categorie:

Beschrijving

Deze slaapzak is ontworpen voor avontuurlijke kampeerders die op zoek zijn naar comfort en functionaliteit. Met een totale lengte van 220 cm, een schouderbreedte van 80 cm en een voetbreedte van 50 cm, biedt deze slaapzak voldoende ruimte voor een goede nachtrust. Wanneer opgerold, heeft de slaapzak een hoogte van 30 cm en een breedte van 15 cm, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Het gewicht van de slaapzak is slechts 1,5 kg, wat hem licht en draagbaar maakt. Deze slaapzak is niet waterproof, maar biedt wel uitstekende isolatie voor de juiste seizoenen.

Dit type slaapzak is een mummy-slaapzak, wat betekent dat hij een nauwe pasvorm heeft die de warmte vasthoudt. De isolatie is van synthetisch materiaal, wat zorgt voor een goede warmte-isolatie, zelfs in vochtige omstandigheden. De comforttemperatuur ligt rond de 0 °C, terwijl de limiettemperatuur -5 °C is, wat betekent dat hij geschikt is voor gebruik in de lente en herfst. Deze slaapzak is ideaal voor kampeerders die in koelere omstandigheden willen slapen. Dankzij de combinatie van gewicht, isolatie en compactheid is deze slaapzak een uitstekende keuze voor elke outdoorliefhebber.

Productspecificaties

  • Gewicht: 1,5 kg
  • Type: Mummy
  • Isolatie: Synthetisch
  • Comforttemperatuur: 0 °C
  • Limiettemperatuur: -5 °C
  • Lengte: 220 cm
  • Schouderbreedte: 80 cm
  • Voetbreedte: 50 cm

Soort Slaapzak

Deze slaapzak is een mummy-slaapzak, wat betekent dat hij een strakke, aerodynamische vorm heeft die helpt om de lichaamswarmte vast te houden. Dit type is ideaal voor koude omstandigheden, omdat het de kans op warmteverlies minimaliseert. De nauwe pasvorm zorgt ervoor dat er minder lucht in de slaapzak is die verwarmd moet worden, wat de efficiëntie van de isolatie verhoogt. Mummy-slaapzakken zijn perfect voor backpackers en kampeerders die gewicht en ruimte willen besparen. Ze zijn ontworpen om de gebruiker warm en comfortabel te houden tijdens koude nachten.

Isolatie

De isolatie van deze slaapzak is gemaakt van synthetisch materiaal, wat verschillende voordelen biedt. Synthetische isolatie is vaak beter bestand tegen vocht dan dons, waardoor het een uitstekende keuze is voor onvoorspelbare weersomstandigheden. Het biedt ook een goede warmte-isolatie, zelfs als het nat is, wat de slaapervaring verbetert. Voor de klant betekent dit dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over het verliezen van warmte in vochtige omstandigheden. Synthetische isolatie is ook gemakkelijker te onderhouden en drogen dan dons.

Temperatuur

De comforttemperatuur van deze slaapzak is 0 °C, wat betekent dat hij geschikt is voor gebruik bij deze temperatuur zonder dat de gebruiker het koud krijgt. De limiettemperatuur van -5 °C geeft aan dat de slaapzak nog steeds functioneel is, maar dat de gebruiker mogelijk wat kouder kan worden. Deze temperaturen zijn belangrijk voor kampeerders die in verschillende seizoenen willen slapen, vooral in de lente en herfst. Het is cruciaal om de juiste slaapzak te kiezen op basis van de verwachte temperaturen tijdens het kamperen. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker comfortabel en veilig kan slapen.

Materialen

Synthetisch

Pluspunten

  • Lichtgewicht en draagbaar
  • Goede isolatie bij vocht

Minpunten

  • Niet waterproof

Extra informatie

Merk

Maat

One Size

Kleur

Blauw, Bruin

Geslacht

Andere suggesties…