209.95

De FjallRaven Abisko Trail Stretch Trousers voor dames zijn de perfecte keuze voor avontuurlijke zomerdagen, dankzij hun lichtgewicht en duurzame materialen die optimale bewegingsvrijheid bieden. Met drie handige zakken en een comfortabele regular fit zijn deze broeken ideaal voor zowel wandelingen in de natuur als dagelijkse activiteiten, waardoor ze zich onderscheiden van de concurrentie.

Artikelnummer: F87101 Categorieën: , ,

Beschrijving

De lange broek is ideaal voor actieve zomerdagen, perfect voor wandelingen en andere buitenactiviteiten. Met een gewicht van slechts 298 gram is deze broek lichtgewicht en comfortabel om te dragen. De waterafstotende eigenschappen zorgen ervoor dat je droog blijft tijdens lichte regenbuien. Met drie strategisch geplaatste zakken biedt deze broek voldoende opbergruimte voor je essentials. De combinatie van stretch en duurzaamheid maakt het mogelijk om vrij te bewegen, wat essentieel is voor elke outdoor activiteit.

Deze broek is niet insectwerend of antibacterieel, maar dat doet niets af aan zijn functionaliteit. Hij is ontworpen voor volwassenen en heeft een normale pasvorm, waardoor hij geschikt is voor verschillende lichaamstypes. De broek is eenvoudig te onderhouden met wasinstructies tot 40℃ en kan niet in de droger. Het is een uitstekende keuze voor zowel casual als actieve zomerdagen. Kies deze broek voor een perfecte balans tussen comfort en functionaliteit.

Productspecificaties

  • Gewicht: 298 gram
  • Aantal zakken: 3
  • Waterafstotend: Ja
  • Insectwerend: Nee
  • Antibacterieel: Nee
  • Sneldrogend: Nee
  • Seizoen: Zomer
  • Type broek: Lange broek

Pasvorm

De broek heeft een regular fit, wat betekent dat hij comfortabel om het lichaam valt zonder te strak of te los te zitten. Deze pasvorm is ideaal voor actieve bezigheden, omdat het voldoende bewegingsvrijheid biedt. Het zorgt ervoor dat de broek goed aansluit zonder in de weg te zitten tijdens het bewegen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor zowel sportieve als casual gelegenheden. De normale pasvorm is geschikt voor een breed scala aan lichaamstypes, waardoor het een veelzijdige optie is.

Technologieën

De broek is niet antibacterieel, wat betekent dat er geen speciale behandelingen zijn toegepast om bacteriegroei te voorkomen. Hij is ook niet sneldrogend, wat kan betekenen dat hij langer nodig heeft om te drogen na een wasbeurt of bij natte omstandigheden. De waterafstotende eigenschappen zijn echter nuttig voor het afstoten van lichte regen, waardoor je droog blijft tijdens onverwachte buien. Deze eigenschappen maken de broek geschikt voor gebruik in diverse zomerse omstandigheden, hoewel hij niet volledig waterdicht is. De focus ligt op comfort en functionaliteit voor outdoor activiteiten.

Materialen

Elastaan
Polyamide

Pluspunten

  • Lichtgewicht en comfortabel
  • Voldoende opbergruimte

Minpunten

  • Niet sneldrogend

Extra informatie

Merk

Taillemaat

36, 38, 40, 42, 44

Lengtemaat

Standaard

Kleur

Rood, Zwart

Geslacht

Aantal zakken

Antibacterieel

Insectwerend

Nee

Binnenmateriaal

,

Buitenmateriaal

,

Eigenschappen

, , ,

Gewicht (gram)

298

Maattype

Pasvorm

Seizoen

Type broek

UV-bescherming

Voorgevormde knieën

Wasinstructies

40℃ normale was, Kan niet in de droger, Lauw strijken max 110°C, Niet bleken

Waterafstotend

Nee

Waterdicht

Winddicht

Andere suggesties…