14.95

Ervaar ongeëvenaard comfort en functionaliteit met het ID Identity Organic T-Shirt, perfect voor actieve mensen die intensieve trainingen aangaan. Dit lichtgewicht, ademende shirt met antibacteriële eigenschappen houdt je koel en fris, ongeacht de omstandigheden, waardoor het de ideale keuze is voor zowel binnen- als buitensporten.

Artikelnummer: 0552 Categorie:

Beschrijving

Dit shirt is ontworpen voor actieve mensen die op zoek zijn naar comfort en functionaliteit. Het is ideaal voor sportieve activiteiten zoals hardlopen, fietsen en wandelen, waarbij ademend vermogen en gewicht cruciaal zijn. Met een lichtgewicht ontwerp biedt het shirt optimale bewegingsvrijheid zonder in te boeten op prestaties. De ademende eigenschappen zorgen ervoor dat je koel en droog blijft, zelfs tijdens intensieve trainingen. Bovendien droogt het shirt snel, wat het perfect maakt voor gebruik in wisselende weersomstandigheden.

Dit shirt is ook uitgerust met antibacteriële eigenschappen, waardoor je je fris voelt, zelfs na een lange dag. Het is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat iedereen de juiste pasvorm kan vinden. De veelzijdigheid van dit shirt maakt het een uitstekende keuze voor zowel binnen- als buitensporten. Of je nu een casual jogger bent of een serieuze atleet, dit shirt biedt de ondersteuning die je nodig hebt. Kies voor dit shirt en ervaar het verschil in comfort en functionaliteit.

Productspecificaties

  • Gewicht: Lichtgewicht
  • Ademend vermogen: Hoog
  • Sneldrogend: Ja
  • Antibacterieel: Ja
  • Activiteiten: Hardlopen, fietsen, wandelen
  • Ideaal voor: Intensieve trainingen
  • Pasvorm: Diverse maten beschikbaar
  • Gebruik: Binnen- en buitensporten

Pasvorm

De pasvorm van het shirt is ontworpen om optimale bewegingsvrijheid te bieden, wat essentieel is voor actieve bezigheden. Het zorgt ervoor dat de drager zich vrij kan bewegen zonder beperkingen, wat bijdraagt aan een betere sportervaring. Deze pasvorm is geschikt voor zowel casual als serieuze sporters, waardoor het shirt veelzijdig inzetbaar is. De verschillende beschikbare maten zorgen ervoor dat iedereen een passende optie kan vinden. Dit maakt het shirt toegankelijk voor een breed publiek.

Technologieën

Het shirt is uitgerust met geavanceerde technologieën die het comfort en de functionaliteit verbeteren. De antibacteriële eigenschappen helpen geurtjes te verminderen, zodat je je fris blijft voelen, zelfs na langdurig gebruik. Het sneldrogende vermogen zorgt ervoor dat zweet snel van de huid wordt afgevoerd, wat essentieel is tijdens intensieve trainingen. De ademende stof laat lucht circuleren, waardoor je koel blijft, zelfs bij warm weer. Dit maakt het shirt ideaal voor zowel binnen- als buitensporten.

Materialen

  • Polyester
  • Elastaan

 

Extra informatie

Merk

Maat

S, M, L, XL

Kleur

Groen, Navy

Geslacht

Andere suggesties…