34.95

Het ID Identity Polo Shirt Classic is het perfecte damesshirt voor actieve mensen die comfort en functionaliteit waarderen. Met zijn ademende, sneldrogende en antibacteriële eigenschappen biedt dit shirt optimale ondersteuning tijdens diverse sportieve activiteiten, terwijl het ook stijlvol blijft voor casual gebruik.

Artikelnummer: 0377 Categorie:

Beschrijving

Dit shirt is ontworpen voor actieve mensen die op zoek zijn naar comfort en functionaliteit. Met een gewicht dat ideaal is voor zowel intensieve als minder zware activiteiten, biedt het een uitstekende balans tussen draagbaarheid en duurzaamheid. De ademendheid van het shirt zorgt ervoor dat je koel en droog blijft, zelfs tijdens de meest uitdagende workouts. Het is snel drogend, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over langdurige vochtigheid. Bovendien is het shirt antibacterieel, wat bijdraagt aan een frisse geur, zelfs na een lange dag.

Dit shirt is perfect voor diverse activiteiten zoals hardlopen, wandelen en fitness. Dankzij de ademende eigenschappen en het lichte gewicht is het ideaal voor zowel binnen- als buitensporten. De sneldrogende functie maakt het ook geschikt voor gebruik in wisselende weersomstandigheden. Het shirt biedt de nodige ondersteuning en comfort, zodat je je volledig kunt concentreren op je prestaties. Kies dit shirt voor een optimale combinatie van functionaliteit en stijl.

Productspecificaties

  • Gewicht: Lichtgewicht
  • Materiaal: Hoogwaardige synthetische vezels
  • Ademend: Ja, zeer ademend
  • Sneldrogend: Ja
  • Antibacterieel: Ja
  • Activiteiten: Geschikt voor sport en recreatie
  • Comfort: Hoog comfortniveau
  • Ondersteuning: Ideaal voor actieve levensstijl

Pasvorm

De pasvorm van het shirt is ontworpen om optimale bewegingsvrijheid te bieden zonder in te boeten op stijl. Het zorgt ervoor dat de drager zich vrij kan bewegen, wat essentieel is voor sportieve activiteiten. Deze pasvorm is geschikt voor zowel intensieve trainingen als casual gebruik, waardoor het veelzijdig inzetbaar is. De snit is zodanig dat het shirt goed aansluit zonder te strak te zitten, wat bijdraagt aan het comfort tijdens het dragen. Dit maakt het shirt een uitstekende keuze voor iedereen die actief is.

Technologieën

Het shirt maakt gebruik van geavanceerde technologieën die de prestaties verbeteren. De antibacteriële behandeling voorkomt de groei van geurveroorzakende bacteriën, wat zorgt voor een langdurig frisse geur. De ademendheid van het shirt is geoptimaliseerd, zodat lucht gemakkelijk kan circuleren en zweet snel kan verdampen. Dankzij de sneldrogende technologie blijft het shirt comfortabel, zelfs na een intensieve training. Dit maakt het ideaal voor gebruik in verschillende omgevingen en weersomstandigheden.

Materialen

  • Synthetische vezels
  • Polyester

 

Extra informatie

Merk

Maat

S, M, L, XL

Kleur

Bottle Green, Navy

Geslacht