29.95

De LifeLine Jaylinn damesshort onderscheidt zich door zijn perfecte combinatie van stijl en comfort, waardoor je er altijd goed uitziet, ongeacht de gelegenheid. Met hoogwaardige materialen en een doordacht ontwerp biedt deze short een ongeëvenaarde pasvorm en functionaliteit die je niet wilt missen.

Beschrijving

De LifeLine rok is een veelzijdige keuze voor actieve vrouwen die comfort en functionaliteit waarderen. Deze rok is beschikbaar in twee lengtes, 38 en 48, en biedt een standaard pasvorm die ideaal is voor verschillende lichaamstypes. Met meerdere strategisch geplaatste zakken, biedt deze rok voldoende opbergruimte voor essentials tijdens je activiteiten. Het gewicht van de rok is licht, waardoor je je vrij kunt bewegen zonder je belast te voelen. Deze rok is ontworpen als een skort, wat betekent dat je de voordelen van een rok en shorts in één hebt.

De LifeLine rok is perfect voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en andere zomerse avonturen. Dankzij de sneldrogende eigenschappen is deze rok ideaal voor warme dagen en onverwachte regenbuien. De waterafvoerende functie zorgt ervoor dat je droog blijft, terwijl de ademende stof je koel houdt tijdens intensieve activiteiten. Dit maakt de rok een uitstekende keuze voor de lente en zomer, wanneer je actief wilt zijn in de natuur. Met zijn praktische ontwerp en slimme functies, onderscheidt deze rok zich van de concurrentie.

Productspecificaties

  • Gewicht: Licht
  • Type: Skort
  • Aantal zakken: Meerdere
  • Sneldrogend: Ja
  • Waterafvoerend: Ja
  • Ademend: Ja
  • Seizoen: Lente en zomer
  • Activiteiten: Wandelen, fietsen

Pasvorm

De pasvorm van de rok is standaard, wat zorgt voor een comfortabele en veelzijdige ervaring voor de draagster. Deze pasvorm biedt voldoende bewegingsvrijheid, waardoor je je kunt concentreren op je activiteiten zonder afleiding. De skort-constructie combineert de voordelen van een rok en shorts, wat ideaal is voor actieve bezigheden. Dit maakt de rok perfect voor zowel casual als sportieve gelegenheden. De pasvorm is geschikt voor verschillende lichaamstypes, waardoor het een inclusieve keuze is.

Technologieën

De rok is ontworpen met verschillende technologieën die de functionaliteit verbeteren. De sneldrogende eigenschap zorgt ervoor dat je snel weer droog bent na een zweetdruppeltje of een regenbui. De waterafvoerende technologie helpt om vocht van de huid af te voeren, wat bijdraagt aan een comfortabel gevoel tijdens het dragen. Daarnaast is de stof ademend, wat betekent dat lucht kan circuleren en je koel blijft tijdens intensieve activiteiten. Deze combinatie van technologieën maakt de rok ideaal voor actieve buitenactiviteiten.

Materialen

Polyester
Elastaan

Pluspunten

  • Veelzijdig voor verschillende activiteiten
  • Comfortabele en praktische zakken

Minpunten

  • Beperkte kleurkeuze

Extra informatie

Merk

Taillemaat

38, 48

Lengtemaat

Standaard

Kleur

Zwart

Andere suggesties…