Deze dagrugzak van Lowe Alpine met een inhoud van 28 liter is ideaal voor  het wandelen en andere outdooractiviteiten. Deze Airzone Trek 28 is onderdeel van het Airzone Trek-assortiment.

Om bij deze rugzak het draagcomfort te maximaliseren, is er een Airzone+ geventileerd draagsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat het rugpand niet tegen de rug aan zit, zodat er luchtcirculatie plaats kan vinden. Bij deze rugzak is er ook gebruik gemaakt van de FormKnit™-technologie, deze is gepatenteerd en verbetert ook het draagcomfort.

U kunt de rugzak helemaal naar uw eigen pasvorm aanpassen. Dit is mogelijk doordat allereerst het rugpand te verstellen is. Dit is een essentieel onderdeel van de rugzak. U kunt deze aanpassen waardoor de rugzak een optimaal draagcomfort heeft. Als tweede heeft deze rugzak ook een verstelbare heupband. Deze is gemakkelijk te verstellen, en hiermee kunt u ervoor zorgen dat de heupband perfect past zodat het meeste gewicht uit de rugzak zich naar de heupen zal verplaatsen. Dit is ideaal, want op uw heupen kunt u het beste het gewicht tillen. De borstriem kunt u ook aanpassen, dit is belangrijk zodat de schouderbanden niet van uw schouders kunnen glijden. Op de borstriem zit ook een fluitje, u kunt daarmee aandacht trekken in geval van nood. Op de schouderbanden bevinden er ook verstelbare bandjes. Door deze te verstellen kunt u het gewicht dichter naar u toe trekken zodat u het gewicht dichterbij uw lichaam draagt. Dit zorgt ook voor een betere stabiliteit.

Om de rugzak zo klein mogelijk te houden zijn er aan de boven- en de onderkant compressiebanden. Deze banden zorgen ervoor dat de rugzak compacter wordt, zodat hij dichter tegen uw rug aan zit. Het gewicht komt dus meer tegen u aan, wat stabiliteit biedt. Het gewicht zal niet tegen uw rug aankomen door het rugpand.

Het materiaal van deze tas bestaat uit 210D 6,6 Mini Ripstop, dit is polyester wat tegen scheuren bestand is. Door de afwerking van HydroShield is deze tas weerbestendig. Helemaal waterdicht is hij niet, dit komt doordat er water door de ritsen naar binnen kan dringen.

Deze rugzak heeft een groot compartiment, dat door middel van een rits gesloten wordt. In dit compartiment bevindt er een rits die toegang geeft tot het binnenvak. In dit vak kunt u dus waardevolle spullen bewaren, omdat hij goed is af te sluiten. Dit rugzak heeft ook een  groot voorvak, dit vak is af te sluiten door een gesp. Deze gesp heeft als groot voordeel dat het bandje verstelbaar is, zodat u dit voorvak kunt vergroten als dat nodig is. Op de heupband zitten ook zakken die afgesloten kunnen worden met een rits. Deze vakjes zijn uitermate geschikt om snacks, een kompas, zakmes of andere kleine items die u snel bij de hand wilt hebben kunt opbergen. Aan de zijkant van de rugzak bevinden er mesh vakken. Deze vakjes zijn niet af te sluiten, maar daardoor ook wel heel ideaal om een drinkfles in te doen zodat u daar ook snel bij kunt.

Aan de rugzak zijn speciale lussen en systemen gemaakt. Zo is er het Headlockersysteem, hiermee kunt u een bijl meenemen. Aan de TipGripperbevestigingen kunt u uw wandelstokken bevestigen als u deze tijdens uw wandeling niet nodig heeft.

Specificaties: